Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Referenciáink

Megrendelő neve Szerződés  tárgya
ADUKÖVIZIG Hydrographical instruments to develop a telemetrical monitoring station on the Baja-Bezdan Canal at Hercegszántó.
Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. Felső-szabolcsi belvízrendszer komplex fejlesztése I.ütem. (SCI_Konzorcium)
Békés Drén Az Öregtúr Rehabilitációja 2010.I.ütem Műtárgyek rekonstrukciója új műtárgyak építése
E.ON Földgáz Storage Zrt Elektromos korszerűsétési feladatok: Kompresszorépület világításkorszerűsítés,                EF jelű szekrény cseréje,                  Kazánházi CO mérés 
E.ON Földgáz Storage Zrt URH berendezések telepítése 
E.ON Földgáz Storage Zrt Pusztaederics FGT              Kardoskút FGT                            ZSANA FGT    kútkörzetek vonatkozásában folyamatirányító és mérésadatgyűjtő rendszereire vírusvédelmi rendszer kialakítása.  
PETROLTERV KFT Kiskunhalas-É mezőfejlesztés. Rendszer módosítás. 
MOL Nyrt SEVESO-II projekt keretébe gázérzékelő berendezéseket és meteorológiai állomások.  
MOL Nyrt SEVESO-II projekt  keretében terepi adatgyűjtőrendszereket és központi irányító rendszerek. 
GEOINFORM KFT                                                ( E.ON Földgáz Storage Zrt) Automata homokfigyelő rendszer kiépítése ZSANA É-20,-27,-30.-43.-59.- kutakra.
PCI ZRT NLT-3 automatizálás, KFSZ-2  műszerszekrény átalakítás.Informatika.
Colas-Alterra Zrt Kaposvár biogáz vezeték építési munkáinál robbanás veszélyes terekben gépészetileg a már felszerelt villamos berendezések szakszerű bekötése.
Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.