Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Referenciáink

Megrendelő neve Szerződés  tárgya
ELKE Kft A Felsőszabolcsi belvízrendszer komplex fejlesztése II.ütem.A szivattyútelepek és zsilipek rekonstrukciója, az Igazgatóság térinformációs rendszerébe való integrálása.
Tisza River Basin Water Resources Directorate, Ukraine Automatic hydrometeorological stations-2 sets for integration with the Automated information-meassuring system Tysa hereinafter the Enquipment.
Közgép Zrt Szigetköz mentett oldali és hullámtéri  vízpótlórendszer ökológiaicélú továbbfejlesztése.1.Hullámtéri oldal Bagaméri ágrendszer Patkányosi ágrendszer.
ÉDUVIZIG Szlovák-Magyar vízrajzi információs rendszer a Dunán és Mellékfolyóin.TELEDAN
MOL Nyrt Mol Nyrt Logisztika,SEVESO-II Projekt gázérzékelő berendezések és meteorológiai állomások szállítása i irányító rendszerek 
MOL Nyrt Mol Nyrt Logisztika,SEVESO-II Projekt terepi adatgyűjtő és központi irányító rendszerek 
Magyar Földgáztároló Zrt  Zana É_01 kútkörzetek irányítástechnikai átalakítása
MOL Nyrt Nagykanizsai diszpécser központ áttelepítése Ortaházára
BIRTECH Kft Tófej-1 kútkörzet és a Pusztaszentlászló végpontok  és URH-s rendszertechnika biztosítására irányuló kivitelezési munkák elvégzése
Kaposvári Önkormányzat Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt KMJV Kaposvári Élmény és Gyógyfürdő biogázzal történő ellátására gázvezeték  épített a Magyar Cukor Zrt  biogáz üzemeltetése és karbantartása.
SZETT Kft Kaposváron létesítendő 5 db hőközpont elektromos és irányítástechnikai munkáinak teljes körű elvégzése.
Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.