Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Referenciáink

Megrendelő neve Szerződés  tárgya
Colas Alterra Zrt Szamos-Kraszna közi árvízszint csökkentő tározó projekt vízbeeresztő műtárgy építéséhez kapcsolódó irányítástechnikai munkáinak kivitelezése
Colas Alterra Zrt KEOP-1.3.0/09-11-2013-0008     Ivóvízminőség javítás Lovasberény Községben
A-Híd Zrt                            STRABAG-MML Kft Győr-Likócsi töltésfejlesztés és  Iparcsatorna torkolati árvízkapu építési munkáinak a tervezése és kivitelezése. 
Szabadics Zrt 2013.évi árvizek következtében megrongálódott védművek helyreállítási munkái a Rába-Marcal térségében.Gönyű mérőállomás regisztráló  műszerek és távmérő berendezések cseréje.
KE-VÍZ 21' Kft                                               Beregi komplex árapasztási  és ártér-revitalizálós fejlesztés projekt monitoring és informatikai rendszerének kivitelezése. 
Szabadics Zrt Szivornyák Patkányosi,Békaéri és Nagybajcsi szivornya villamos és gépészet irányítástecnika munkái
DÖMPER Kft Mosoni-Duna és Lajta folyó vízgazdálkodási rehabilitáció. ML1-Püspökerdő és ML2-Mosoni-Duna duzzasztó
MFGT Zrt ClearScada folyamatirányító rendszer bővítése
MFGT Zrt S-401 szeparátor szintszabályozás kialakítása
Irtekis Kft MOL Nyrt NLT-3 gyűjtőállomás, 2 db Waukesha F3521GS1 gázmotor gyújtási rendszerének korszerűsítése
Profigram Kft Sávoly DK-9 miocén telep  mezőfejlesztése , III.4. központi automatika
Kaposvári Önkormányzat Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziúm fűtési és használati melegvíz készítő blokk villamos ellátásának, informatikai rendszerének tervezési és kivitelezési munkái.
Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.