Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Referenciáink

Megrendelő neve Szerződés  tárgya
Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság                               Konzorcium ELCOM 38% A komplex Tisza-tó Projekt (TIKEVIR) kivitelezés
Colas Alterra Zrt Beregi komplex árapasztási és ártér revitalizációs fejlesztése II.ütem
HSP Hídépítő Speciál Építőipari Kft és Szabadics Zrt Komárom Almásfüzitő öblözet árvízvédelmi biztonságának javítása.
Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Mosoni-Duna és Lajta-folyó térségi vízgazdálkodási rehabilitációja KEOP-2.2.1/2F/09-2010-0003 
Országos Vízügyi Igazgatóság Hidrometriai eszközök szállítása
FETIVIZIG Öregtúr rehabilitációja II.
FETIVIZIG Országok közötti adatcsere megvalósítása MS-SQL adatbázissal kapcsolatban.
DÖMPER Kft Mosoni-Duna és Lajta folyó vízgazdálkodási rehabilitáció. ML1-Püspökerdő és ML2-Mosoni-Duna duzzasztó
Oiltehc Kft SÁV T-1 jelű gyűjtőállomás Szloptartály beépítése, Irányítástechnika
MFGT Zrt Zsana É-54-55 kútkörzetek mélységi elzárók bekötése az URH rendszerbe
ATYS-Co Kft Ortaháza környéke felfedezések mezőfejlesztés
MFGT Zrt Zsana meglévő két kazánegység ffűtőgáz oldali átalakítása és a füstgáz elvezetés biztosítása kettős üzemvitel esetén.
BIRTECH Kft MOL Nyrt Nagylengyel NLT-3
INTERV Kft MOL Nyrt. Dunántúli, Szőnyi, és Csepeli távvezetékek elföldelt szerelvényeinek felszínre hozatala vagy aknába telepítése- irányítástechnikai és automatoka kivitelezési munkák.
Kaposvári Önkormányzat Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt Kaposvár, Lórántffy Zsuzsanna Református Óvoda Általános Iskila és Gimnázium távfűtési blokk villamos ellátásának, mérésadatgyűjtő rendszerének tervezési és kivitelezési munkái.
Kaposvári Önkormányzat Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt Kaposvár, Pártokháza távfűtését biztosító blokk villamos ellátásának, mérésadatgyűjtő rendszerének tervezési és kivitelezési munkái.
Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.