Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Szolgáltatásaink
Ipari elektronika
Egyéb ipari-elektronikai megoldások


Specialitásunk az alacsony energiaigényű (terepi) mérések, mérés-adatgyűjtő rendszerek, vezetéknélküli adatátvitel és a napelemes energiaellátás, komplex folyamatirányító informatikai rendszerek létesítése.

Ipari létesítmények technológiai folyamatainak vezérlése, felügyelete, informatikai megoldások szállítása.

Tevékenységünk a tervezéstől a kivitelezésig, üzemeltetésen keresztül a karbantartásig terjed. Vállalkozunk egyedi megoldások kifejlesztésére, tervezésére, megvalósítására.

Megrendelőink között találhatók települési energetikai (víz, gáz, villamos áram) szolgáltatók és multinacionális energetikai cégek, állami és kormányzati feladatokat ellátó intézmények.

Referencialistánk tartalmazza - a teljesség igénye nélkül - a legfontosabb munkáinkat, amelyeket az energetikai szektorban végeztünk.

Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.