Az ELCOM KFT kiállítóként vett rész a méltán nemzetközi hírű és fontosságú víz témakörhöz kapcsolódó BWS (Budapest Water Summit) rendezvényen november végén. Kiállítási témakörünk - az általános vízügyi szakmai területeken túl - egy speciális agráripari kérdéskörhöz tartozó szakterülethez, a talajnedvességhez kapcsolódott. Egyedülálló térinformatikai megoldást mutattunk be, melynek segítségével a felszín alatti virtuális térben tesszük „láthatóvá” a talajban levő nedvesség eloszlását a vizsgált tér pontjaira, vagy szelvényére vonatkozóan.
A hazai gázellátást biztosító egyik legnagyobb földalatti gáztározón az ELCOM KFT megtervezte a katódvédelem automatizálását, távfelügyeletét. A kivitelezés első üteme megtörtént az ősz folyamán. A megoldás jelentősen növeli a gáztovábbítás biztonságát a földfelszín alatti fém csővezetékeken.
Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy a DECRA Certification Gmbh tanúsítvánnyal igazolja, hogy az ELCOM KFT bevezetett egy egészség, biztonság és környezet irányítási rendszert, ami megfelel a Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC** - korlátozás nélküli) normatívák szerint az SCC 2011 évi szabványosított irányelveinek. A tanúsított terület: irányítástechnikai, elektronikai tervezés, kivitelezés.
Szolgáltatásaink
Olaj és gázipar
Olaj és gáztermelő kutakon és technológiai rendszereken, gyűjtőállomásokon mérés-adatgyűjtés, adatátvitel, központi jelfeldolgozás, folyamatirányítás.

Nagytávolságú URH rádiós adatátviteli hálózatok biztosítják az egyes technológiai pontok közötti informatikai kapcsolatot. 

Az olaj és gázipar számára különleges biztonságú és minőségű szolgáltatásokat végzünk. Speciális berendezéseink biztosítják a kezelő nélküli, automatikus műszaki távfelügyeletet a gáz és olajipari technológiák felett.

A szorosan vett szakmai feladatokon túl külön feladat a szakszerű és biztonságos robbanás elleni védelmi rendszerek és megoldások kidolgozása, illetve a villám és túlfeszültség elleni védelem. Ezek a tevékenységek támogatják a szénhidrogének magyarországi kitermelését, logisztikáját.

Kezdőoldal | Cégünkről | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Kapcsolat | Pályázat
© 2009-2021., ELCOM Kft. Minden jog fenntartva | Web development: Elcom Kft.